GYIK
267
page-template-default,page,page-id-267,bridge-core-2.8.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-413

GYIK

Mi az a Kiddiez plusz klubkártya?

A Kiddiez Plusz kártyával 5-50 % kedvezményt kaphatsz számtalan elfogadóhelyen. A kártyát emailben küldjük, amit a telefonodra rá tudsz menteni, így mindig nálad lehet.

Hol és hogyan tudom igénybe venni a kedvezményeket?

Klikkelj az elfogadóhelyek aloldalra és tekintsd meg összes partnerünk egyedi ajánlatait, kedvezményét.

Ha személyesen használod a kártyát, akkor csak mutasd fel a pénztárnál, ha webshopban, akkor írd be a rendelésnél a kuponmezőbe a kártya sorszámát.

Hány % kedvezményt kapok a klubkártyával az elfogadóhelyeken?

Minden partnerünk egyedileg meghatározott kedvezményt biztosít, így felhasználás előtt mindenképpen tájékozódj az adott elfogadóhely kedvezményeiről.

Mennyi ideig érvényes?

A kártya örök érvényű, nincs szükség hosszabbításra és nincs lejárati dátuma.

Mennyibe kerül?

A Kiddiez Plusz kártya ingyenes.

Hogyan tudok igényelni klubkártyát?

Látogass el az kártya igénylés aloldalunkra és a formanyomtatványt kitöltve pár napon belül email küldjük is a kártyát.

Egy családban elég egy klubkártya igénylése?

Abban az esetben igen, ha családostul keresitek fel az elfogadóhelyet, elég egy kártya. Amennyiben külön-külön, akkor célszerű külön igényelni.

Elvesztettem a kártyámat, hogyan tudok újra igényelni?

Ha elveszne az online térben a kártyád, vagy törlődne a telefonodról, írj nekünk az info@kiddiezplusz.hu email címre és küldjük ismét a kártyádat.

Egyéb kérdésem van, hol tudok bővebben tájékozódni?

Amennyiben egyéb kérdésed lenne a kártyával kapcsolatban, írj nekünk az info@kiddiezplusz.hu email címre és 48 órán belül válaszolunk rá.