Kik vagyunk
193
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-193,bridge-core-2.8.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-413

Minden oldal mögött van egy story….

Kik vagyunk?

a

Kiddiez márka és ami mögötte van….

A Kiddiez márka megalapításakor nem kisebb célt tűztünk ki, mint egy olyan márka létrehozását, ahol minden azokról a kis törpékről szól, akiket a világon mindennél jobban szeretünk és a legjobbat szeretnénk nekik: a gyermekünkről.

Szerettünk volna egy olyan helyet, ahol a minőség és a design nem luxus többé, ahol a legkülönlegesebb, világszerte ismert, többszöri díjnyertes márkák sorakoznak fel és már nem álom többé a külföldi oldalakat nézegetve beszerezni ezeket a termékeket itthon. Így született meg a Kiddiez gyermekünk, aminek a szlogene is híven tükrözi (… mert gyereknek lenni jó) amiben hiszünk: boldog, kiegyensúlyozott gyerekkorban.

Jelenleg 18 kizárólagos magyarországi képviselettel rendelkezünk és számuk a TI igényeitek révén folyamatosan bővül. Ha még nem jártál nálunk és kiváncsivá tettünk, látogass el weboldalunkra, ahol kedvedre válogathatsz a legklasszabb baba- és gyerek design termékek közül.

De milyen ötletből született meg a Kiddiez Plusz családi klubkártya és mire tudod használni? Egy kattintás és fény derül rá! Klikk!