Magyar Nemzeti Múzeum
290
post-template-default,single,single-post,postid-290,single-format-standard,bridge-core-2.8.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-413

Magyar Nemzeti Múzeum

Magyar Nemzeti Múzeum


3 500 000 műtárgy őrzője.

400 000 év leletei.

1000 év történelem.

Magyarország első és legrégibb múzeuma.

Magyar. Nemzeti. Múzeum.

A történelem helye – ahol helyed van a történelemben.

Több ezer év európai és magyar történelmében barangolhatsz a Magyar Nemzeti Múzeum klasszicista épületében és Budapest belvárosának egyik különleges parkjában, a Múzeumkertben, ahol az elmúlt 150 év irodalmi és történelmi személyiségeinek szobrai fogadnak.

Amit nálunk nem tudsz meg a történelemről, az lehet, hogy meg sem történt.

Keresd fel, nézd meg és gyűjtsd össze, ami megszólít az évszázadok történéséből.

Élő múzeum-előadásainkon visszapörgetjük az idő kerekét, programjainkon kipróbálhatod, mennyit tudsz és még mennyi izgalmasat nem. Szabadulós játékra jelentkezhettek, családi felfedező hátizsákunkkal önállóan léphettek vissza az évszázadokba. Ha születésnapot rendeztek nálunk, mi vállaljuk a rumlit, a gyereksereg szórakoztatását és még a mosogatást is! Lovagok, várkisasszonyok, divat, fegyverek, játékok. Meg egy vidám ünneplés, tortával – ezt kínáljuk a születésnapot ünneplőknek.

Keress meg bennünket a www.mnm.hu vagy a www.facebook.com/nemzetimuzeum oldalakon!

1088 Budapest, Múzeum krt. 14–16.

Információ: +36 1 327 7773

info@hnm.hu

Nyitva tartás: kedd – vasárnap, 10 – 18 óra között

Kedvezmény mértéke: 20%