Néprajzi Múzeum
299
post-template-default,single,single-post,postid-299,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Néprajzi Múzeum

Néprajzi Múzeum

A Néprajzi Múzeum Múzeumpedagógiai Műhelyének programjai a látogatók széles körének kínálnak hasznos ismeretszerzési és szórakozási lehetőséget. Az állandó és az időszaki kiállításainkhoz kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozásokkal a tanárok munkáját, a gyermekek élményszerű tanulását szeretnénk segíteni. A múzeumpedagógiai programokat játékkal, filmvetítéssel, kiadványokkal, kiállítási kalauzokkal, valamint a múzeum épületének bemutatásával tesszük gazdagabbá és érdekesebbé.
Szolgáltatásaink
A tárlatvezetéseket igyekszünk a gyerekek számára élvezetessé tenni, ezért a múzeumi sétát időnként feladatokkal, játékokkal szakítjuk meg.
A múzeumi óra a kiállítás egy-egy kisebb, önálló egységét dolgozza fel a gyerekek korosztályi sajátosságaihoz igazodó, feladatlapokkal, szellemi és mozgásos játékokkal.
Kézműves foglalkozások, ahol a gyermek elkészít valamilyen tárgyat, amelyet hazavihet. Ez a típusú foglalkozás kérhető tárlatvezetéssel, múzeumi órával együtt és önállóan is.
Rendhagyó múzeumi órák szakiskolásoknak, valamint a fogyatékkal élőknek. Az órák felépítését a pedagógusokkal történő egyeztetés szerint állítjuk össze.
A múzeumpedagógiai órák időpontja:
• Kedd, szerda, csütörtök 10.00-15.30
• Péntek 10.00-13.00

Kedvezmény mértéke 20%, amely a rendezvényeken kívül a családok számára általánosan biztosított 700 Ft/fő belépőjegyből 20% kedvezményt jelent, rendezvényeken a mindig aktuálisan meghatározott családi jegy 20%-os kedvezményét jelenti. Nem vonható össze más kedvezménnyel.

e-mail cím: info@neprajz.hu

Weboldal: www.neprajz.hu